Amazon Treasure Hunt: Claim Electronics Products At Rs 1 (Expired)

Amazon Tresure Hunt Clues and Answers 8th September: Hello Friends, Good Morning! Amazon is most genuine and well known because of their policies and quality of product delivered. They had already organized a treasure hunt campaign for their app users, by solving clues given by them you'll get product at just rs 1. Both the time they arranged treasure hunt, public given them overwhelmed response and thats the reason they back to hunt once again.

amazon treasure hunt earticleblog clues answers 8th september

On 8th September at 11AM to 7PM Treasure hunt is going to live once again so go and get ready to bang on. Every 30 minute a new clue will be introduce in app, and this will continue until clock show 7 pm on the wall. It means from 11 AM to 7 PM, total of around 24 clues will be given to you, simply crack the clue and grab electronics products at just rs 1. No any extra charge, yes its flat rs 1. Great ;) Few sites publishing clue answers but its meaningless, Because only there is only a product per clue. so rather than wondering for clue answer on web, Be quick and try your self cracking clue. Take help of google, it may help you sometime. Though i'll provide you the answers of amazon treasure hunt 8th September asap, because it too much fun.

Treasure Hunt Clues and Answers [8th September] :

11 AM Treasure Hunt ClueThey had a dragon and Tiger Plan in 2003 – TCL 560 (Metal Gold)

AnswerTCL 560 (Metal Gold)

11:30 AM Treasure Hunt Clue – Number and Facts give you the power

AnswerAdata PowerBank PV150 10000mah Blue for Tablets

Bonus Treasure Clue#lookhooitis #ouch

AnswerNetgear WNR614 N300 Wi-Fi Router (White)

12:00 PM Treasure Hunt Clue – To fish or to browse

AnswerMoto G Plus, 4th Gen (Black, 32 GB)

12:30 PM Treasure Hunt Clue – Demand more

AnswerIntex Aqua Ring

Bonus Treasure ClueWhat's common in Snake, Spider, Lotus and Baby?

AnswerLenovo Yoga Tab 3 8 Tablet (8 inch, 16GB, Wi-Fi + 4G LTE + Voice Calling), Slate Black

1:00 PM Treasure Hunt Clue – She worked as quick but had no tail

AnswerLogitech B170 Wireless Mouse

1:30 PM Treasure Hunt Clue – Knowledge from the saints

AnswerSantwissen ST01 Smartwatch (Blue)

Surprise Clue Synergy

Answer Oneplus 3 (Graphite, 64 GB)

2:00 PM Treasure Hunt Clue – Quicksand

Answer – Moto G Plus, 4th Gen (Black, 16 GB)

Bonus Treasure ClueApdi Pode with AB

Answer – SanDisk Connect Wireless Stick 16GB Flash Drive (Black)

2:30 PM Treasure Hunt Clue – Can only be achieved through a strong connect between a Trainer and its Pokemon

Answer –  Coolpad Mega 2.5D (Royal Gold)

3:00 PM Treasure Hunt Clue – Now basic, the name a tribute to a company's Viking heritage

Answer – AmazonBasics BTV2 Wireless Bluetooth Speaker (Black)

Bonus Treasure Clue What's common between a piano, a role and cricket?

Answer – Moto G PLay 4th Gen

3:30 PM Treasure Hunt Clue – Creative Life

Answer – TCL 562 (Metal Gold)

4:00 PM Treasure Hunt Clue – Stuart has no strings attached

Answer –  Microsoft Surface Pro 4

Bonus Treasure ClueA magazine. A TV series. A band.

Answer – Logitech M275

4:30 PM Treasure Hunt Clue –  Super Small and the most. Held taut for best results

Answer – Micromax Canvas Lapbook L1160 11.6-inch Laptop (Intel Quad Core/2GB/32GB emmc Flash Drive/Windows 10/Integrated Graphics)

5:00 PM Treasure Hunt Clue – Image

Answer –  ADATA PT100 10000mAH Power Bank (Black-Green)

How to Participate In Treasure Hunt Event On Amazon? :

  • Download & Install Latest Amazon – Click Here
  • Open The Amazon App
  • Every 15 Minutes You'll Get a New Clue
  • According The Clue Guess The Answer
  • With the Help of The Answer Search For The Product Using Features Like Search & Filter in Amazon App
  • In Search List You'll See Normal Price, Don't Worry Click On It and Find Out Lightning Deal Tab
  • GO and ADD Product to The Cart
  • Now Pay Amount Using Any Of Method and Grab The Product At Rs 1

Steps For Treasure Hunt :

  • Step 1 – First Of All Guess The Answer


  • Step 2 – Find The Product From Searchbar As Per Clue , You Can Use Google But Need to Be Quick As Well


  • Step 3 – Goto The Product Page & Check Either That Product Is That What The Clue For Or Not ! If Not Then You May Guessed Wrong


  • Step 4 – If You Find "Lightning Deal At Rs" You Guessed Correct !


  • Add Product to Cart and Pay Rs 1 & Grab The Deal..

Join to Our Whatsapp Broadcast For Loot Updates @ 9067949164




Recommended:   Amazon Share to Win Rs 10,000 Worth Gift Card Offer [Expired]


  1. well people are unable to claim even under 10 sec. its scam see Abdul Hannan Shaikh himself cant claim anything and paste screenshot :P just a scam by amazon to fool

  2. Hey Friends I Will tell you the answer of each clues at just 150rs paytm cash per Question , If anyone intrested in it then Comment as Reply…….