Flipkart Ping and Win Rs 100 Free Gift Voucher + Chance to Win Moto G Turbo [Answers Added]

Hello Guys, Flipkart Refer and Earn Currently Running and Also Flipkart Now Introduce a Three Day Weekend [18,19,20] An Exciting Offer Where You Can Win Free Flipkart Voucher and Also Chances to Win Moto G Turbo to 100 Lucky Winners Daily. So We've Added All Details About The Same Offer and Also Provided Answers Of All Question You'll Asked Their During Ping & Win Campaign.

Flipkart Big Billion Days diwali sale Is Live ! – [Check Offers & Shop Here]


How to Get In Touch To Flipkart Ping & Win :

  • Download & Install Flipkart App –[Download Link]
  • Login/Register to Flipkart
  • You'll See "Ping & Win" Banner, Click On It
  • Now Click to "Play The Game"
  • You'll Asked Questions Now, So Prefer Questions Answers From Below and Get Your Flipkart Voucher

Questions & Answers :

Day-2 Answers –

  1. This famous doll even has a pop song named after her. Share the doctor version of the doll.

    Answer – Barbie Doctor Big Box Set

  2. Neo, Trinity and Morpheus were part of this iconic film series. Share its movie DVD.

    Answer – The Matrix (Making of Matrix,What is bullet time and many more)(Movie, DVD)

  3. This laptop is popular among gamers. Hey! and it even has an alien connection. Share the laptop

    Answer – DELL Alienware

  4. Shahid Kapoor and Kareena were remembered for their crackling chemistry in this Imtiaz Ali Film. Share the movie DVD

    Answer – Jab We Met(Movie, DVD)

  5. Touted to be the fastest and most responsive Moto phone yet, this mobile phone even repels water and dust! Share the product

    Answer – Moto G Turbo

Day-1 Answers –

  1. This Hindi Movie brings SRK and Kajol together on screen after many years. Share the music CD/DVD of the film.

    Answer – Dilwale : 2015 (Music, Audio CD)

  2. This IITian is a best selling author, whose book was made into a film. Share the forst book written by him.

    Answer – Five Point Someone : What Not to do at Iit (English) 2nd Edition

  3. Gandalf, Aragorn and Saruman are famous characters from this popular book series. Share the box set of the books on Ping.

    Answer – The Hobbit / The Lord of the Rings (Set of 4 Books) (English)

  4. This Android wearable watch is associated with the number 360. Share the product.

    Answer – Motorola Moto 360 (2nd Gen) Smartwatch(Black)

  5. This movie showcases the story of Mark Zuckerburg and the digital empire he built. Share the movie DVD

    Answer – The Social Network / The Girl With The Dragon Tattoo



Recommended:   Earn Rs. 40 Per Refer - Mango Free Recharge App