(All Answers) Amazon Year end Quiz to Win Rs 10000 Amazon Pay balance

Amazon Year End Quiz all Answers : Amazon offering New amazon Quiz at Year end to give you chance to win Rs 10,000 Amazon Pay balance By answereing Year end Quiz and Here we are Giving all answers of  Amazon Year end Quiz to help you to Win Rs 10000 Amazon Pay balance.

Todays Amazon Year end Qiz Answers

  • 1. Which author, cited for ‘novels of great emotional force’, won the Nobel Prize in Literature 2017?

Answer :– Kazuo Ishiguro

  • 2. Which movie became India’s selection to the Oscars?

Answer :-  Newton

  • 3. Which of these is NOT a film released in 2017?

Answer :-  inside out

  • 4.What did the United Nations General Assembly designate 2017 as?

Answer :- International Year of Sustainable Tourism for Development

  • 5. In the Chinese calendar 28 January 2017 to 15 February 2018 is the year of..?

Answer:- Rooster

  • 6.  Which beauty pageant did Manushi Chillar win in 2017?

Answer :- Miss world

  • 7. Which of these is NOT an Amazon Exclusive phone launched in 2017?

Answer :-Nokia 1100

  • 8.Which is these was NOT a team that played in the Indian Premier League 2017?

Answer :- Kochi tusker Kerala

So Guys hope You find all answers of todays amazon year end quiz and We hope you win Rs 10000 pay balance .if you need help for amazon quiz ask here we will help you to find answers.

Leave A Reply

Your email address will not be published.