(All Answers) Amazon OnePlus 6T Quiz Answers | 1st November

Amazon OnePlus 6T Quiz Answers : Amazon Today quiz Oneplus 6T is live on Amazon App. Play and win Oneplus 6T on Amazon. You have to give 5 simple  Level and you can win Oneplus 6T from Amazon. We as usually added the amazon quiz answer on our blog. Check your question’s answer and stand a chance to win Oneplus 6T.

OnePlus 6T Quiz ( Novmber 2018) The new Oneplus 6T version is amazing. It is fully designed for star war lover. The star war edition has different looks and features. Here is the quiz on latest OnePlus 6T edition to point out the special features.

Also check : Free Recharge Offers

Amazon Oneplus 6T Quiz Answer
Amazon Oneplus 6T Quiz Answer

 Get this Offer :  (Big Loot Offer) Invest 1000 & Get 1500 Back in Fisdom App Refer Earn Offer

Table of Contents

How To Play Amazon Oneplus 6T Quiz Answer?

  1. First Download Amazon App.
  2. Open and Click on Amazon Quiz Time Poster.
  3. Click on Start to play the quiz.
  4. Check your answer on our blog and give correct answers.
  5. Done.

There is 5 level on this quiz. Each level has 3 question and you have to give the correct answer to every question to play all level. If you give an incorrect answer then you will out from the game.

Question & Answers Of Amazon OnePlus 6T Quiz Answer

                  Today’s Amazon Quiz Answer NOV 2018

Question 1).: What is the battery capacity of the OnePlus 6T?

Answer: 3700 mAh

Question 2). The OnePlus 6T is powered by which processor?
Answer: Snapdragon 845

Question 3). : The OnePlus 6T is NOT available in which of these RAM+Storage configurations?

Answer: 6GB + 32GB

 

Question 4).: Which of the following is a camera feature/mode available in the OnePlus 6T?
Answer: Nightscape

 

Question 5). Which of these phrases is associated with the OnePlus brand?

Answer: Never settle


Old Quiz Answer Of OnePlus 6T

Question 1).

When is the OnePlus 6T scheduled to be launched in India?

Answer) October 30th, 2018

Amazon Oneplus 6T Quiz Answer

Question 2). Which of these is NOT a feature of the OnePlus 6T?

Answer) Time Travel

Amazon Oneplus 6T Quiz Answer

Question 3). Compared to the OnePlus 6, which of these is an upgrade to the OnePlus 6T?
Answer) Bigger Battery Capacity
Amazon Oneplus 6T Quiz Answer

Question 4). Currently you can pre-book the OnePlus 6T by purchasing the ‘OnePlus 6T Email Gift Card’. How much does this cost?

Answer) Rs.1000

Amazon Oneplus 6T Quiz Answer

Question 5). Customers who pre-book the OnePlus 6T get a Rs. 500 cashback and free ____ on their purchase. Fill in the blanks.

Answer) Oneplus Type-C Bullet Earphone

Amazon Oneplus 6T Quiz Answer

Question 6). The OnePlus 6T goes live on sale on 2nd November on Amazon.in for all customers

Answer) True

Amazon Oneplus 6T Quiz Answer

                (  Expired )Amazon Quiz Answer 2018

Q1. Salman Khan’s character’s name in which of these movies was NOT ‘Prem’?

Answer – Dabangg

Q2. Leonardo da Vinci could write with one hand and draw with the other at the same time.

Answer – True

Q3. Which planet is the closest to Earth?

Answer – Venus

4. ‘Dunder Mifflin’ is the setting for which famous TV series?

Answer – The Office

Q5. How much would a 60kg person weigh on Mars?

Answer – 22.7


Question 1: Which of the following is NOT a feature of the OnePlus 6?

Answer: Levitation

Question 2: When will the OnePlus 6 Marvel Avengers Limited Edition go live on sale on Amazon.in?

Answer: 12 PM, 29th May 2018

Question  3: The OnePlus 6 is powered by which Operating System?

Answer: Oxygen OS

Question 4: Which of these is the correct RAM and memory configuration for the Marvel Avengers Limited Edition of the OnePlus 6?

Answer: 8GB / 256GB

 

Question 5: What is the dual camera configuration of the OnePlus 6?

Answer: 16MP + 20MP


(17th May 2018)

Question 1. When is OnePlus 6 launch event scheduled to go live in India?

Answer is:  3 PM 17th may

Question 2. The OnePlus 6 will be powered by which processor?

Answer is:  Snapdragon 845

Question3:-What is OnePlus’s charging technology called?

Answer 3: Dash Charge

Question4:-Amazon Prime members will enjoy early access to the sale of OnePlus 6. When does this sale begin?

Answer 4:12 Noon, 21st May 2018

Question5:-Which of these phrases is associated with the OnePlus 6?

Answer 5: The Speed You Need

                                            (9th May 2018) Answer

 

Question 1. The OnePlus 6 limited edition is associated with which of these Marvel Comic Universe franchise?

Answer is: Avengers

Question 2.When is OnePlus 6 launch event scheduled to go live in India?

Answer is:  3 PM 17th may

Question 3. The OnePlus 6 will feature a********back. Fill in the blanks

Answer is: Glass

Question  4. The OnePlus 6 will be powered by which processor?

Answer is:  Snapdragon 845

Question  5. What is the maximum RAM and memory configuration which the OnePlus 6 will be available in?

Answer is: 8GB/ 256GB


Question & Answers Of Amazon OnePlus 6 MAZE Quiz

                    (30th April 2018)

 

Maze 1: The Maze of the PhotoGrapher

Answer:  Nikon Coolpix A10 Point and Shoot Digital Camera (Silver) with Memory Card and Camera Case

Puzzle2: Fujifilm Instax Mini 8 Instant Film Camera (Black)

Puzzle3: Mystique Universal Selfie Stick Portable Black- Compatible for all Android and IPhones by MYSTIQUE MALL
Puzzle4: Nikon Digital Camera pouch for High / Ultra Zoom Cameras
Puzzle5: Nikon AF 70-300mm f/4-5.6G Telephoto Zoom Lens for Nikon DSLR Camera
Puzzle6: AmazonBasics 50-Inch Tripod with Bag

Question & Answers Of Amazon OnePlus 6 Quiz

                    (26th April 2018)

 

Question1:- When is OnePlus 6 launch event scheduled to go live in India?

Answer 1) 3:00 PM IST, 17 May 2018

 

Question2:-The OnePlus 6 will be powered by which processor?

Answer 2: Snapdragon 845

Question3:-What is OnePlus’s charging technology called?

Answer 3: Dash Charge

Question4:-Amazon Prime members will enjoy early access to the sale of OnePlus 6. When does this sale begin?

Answer 4:12 Noon, 21st May 2018

Question5:-Which of these phrases is associated with the OnePlus 6?

Answer 5: The Speed You Need

 

 

Question & Answers Of Amazon OnePlus 5T Quiz

(18 Jan 2018)

Question) The Lava Red color on the OnePlus 5T is inspired by what?

Answer) Dynamic nature of lava

Question) OnePlus 5T is powered by which processor?

Answer) Snapdragon 835

Question) What is the RAM configuration of the OnePlus 5T Lava Red variant?

Answer) 8 GB

Question) What are the primary Dual camera specifications on the OnePlus 5T?

Answer) 16MP + 20MP

Question) When does the sale start for the OnePlus 5T Lava Red edition?

Answer)  20th January 2018, 12 noon

 

Question & Answers Of Amazon OnePlus 5T Quiz

(Dec 2017)

Question) When does sale start for the OnePlus 5T Star Wars Special Edition smartphone?

Answer) December 15, 2017

Question) OnePlus 5T offers a larger viewing experience compared to OnePlus 5, at a similar form factor. What is the display screen size of the OnePlus 5T?
Answer) 6.01inch
Question) What is the RAM configuration of the OnePlus 5T Star Wars Special Edition?
Answer)8GB
Question) Which of these phrases is associated with OnePlus?
Answer) Never Settle
Question) When is ‘Star Wars: The Last Jedi’ movie releasing in India
Answer) December 15, 2017

(8 dec 2017)

Question 1) What is the colour of the alert slider of the OnePlus 5T Star Wars Limited Edition?

Answer) Red

Question 2) In Star Wars parlance, what is common between Luke, Qui-Gon and Obi-Wan?

Answer) They are Jedis

Question 3) What is the pre-installed theme in the OnePlus 5T Star Wars Limted Edition phone?

Answer) Star Wars

Question 4) What is the name of Han Solo’s son who features in the Last Jedi?

Answer) Kylo Ren

Question 5) When does the sale for the OnePlus 5T Star Wars Special Edition begin?

Answer) December 15 2017

Question & Answers Of Amazon OnePlus 5T Quiz

(16 November  2017)

Level 1 Quiz Answers

Question 1) Which of these is a new feature in the OnePlus 5T?

Answer) Amoled 18:9 Display

 

Question 2) OnePlus 5T offers a larger viewing experience compared to OnePlus 5, at a similar form factor.What is the display screen size of the OnePlus 5T?

Answer) 6.01 Inch

 

Question 3) A pixel is the base element in measuring display resolution. The term ‘Pixel’ is short form for which of these?

Answer) Picture Element


Level 2 Quiz Answers

Question 1) What are the primary dual camera specifications on the OnePlus 5T?

Answer) 16MP + 20MP

Question 2) Which of these is NOT a setting that can be fine tuned on OnePlus 5T’s manual mode?

Answer) Lever

Question 3) Which of these is NOT associated with a format pictures are saved in digitally?

Answer) Sunshine


Level 3 Quiz Answers

Question 1) OnePlus 5T is powered by which processor?

Answer) Snapdragon 835

Question 2) What are the RAM variants that the OnePlus 5T is available in?

Answer) 6GB/8GB

Question 3) What does ROM stand for with regards to the internal memory of a smartphone?

Answer) Read Only Memory


Level 4 Quiz Answers

Question 1) With Dash charge, how long does it take to get a day’s power on the OnePlus 5T?

Answer) Half an Hour

Question 2) What is the battery capacity of the OnePlus 5T?

Answer) 3,300mAh

Question 3) Which of these is NOT a type of battery?

Answer) Pima Colada


Level 5 Quiz Answers

Question 1) Amazon Prime members will enjoy early access to the sale of OnePlus 5T. When does this sale begin?

Answer) 4:30 PM, 21st November 2017

Question 2)  Which of these phrases is associated with the OnePlus 5T?

Answer) Never Settle

Question 3) Which of these OnePlus phones was not launched on Amazon.in?

Answer) OnePlus 11

 



Question & Answers Of Amazon OnePlus 5T Quiz


Que) When is the OnePlus 5T launch event scheduled to go live?

Answer) 9:30PM IST, 16th November 2017


Que) Which of these is a color associated with the OnePlus range of phones?

Answer) Midnight Black


Que) What is OnePlus’s charging technology called?

Answer) Dash Charge


Que) Amazon Prime members will enjoy early access to the sale of OnePlus 5T. When does this sale begin?

Answer) 4:30 PM, 21st November 2017


Que) Which of these phrases is associated with the OnePlus 5T?

Answer) A New View


For Daily Exclusive Quiz answer Join Our Facebook Group : Group 1 and Facebook Group 2 .

Are You want Earn Money Online ? We have Special Offer Only For you To regular Income check Out Before :


Labels: Which of the following is NOT a feature of the OnePlus 6?, Which of these phrases is associated with the OnePlus brand?
1 Comment
  1. Shirin says

    Thank you sooo much … Very Informative and Correct

Leave A Reply

Your email address will not be published.