fbpx

(All Answer) Amazon Pedigree Quiz |Win Rs 5000 pay balance

 Amazon Pedigree Quiz : Stand a chance to win Rs 5000 amazon pay balance. Answer of the Amazon Quiz Time has been added. Today Amazon Quiz Time is all about the Lastest Pedigree Quiz. Play today quiz and you may win Rs 5000 pay balance.

Also Check :(All Products)Amazon Skullcandy Party HOP Quiz Contest | Win BT Headphone


The answer of all the Question is 100% correct. The Winner will be chosen random. So you can Try your luck. Amazon quiz time is best way to engaged people with latest products.

 

6 App For Instant Free Paytm Cash by Downloading Apps [Top 6]

Currently, Pedigree Quiz has launched and to promote it. They held a quiz. So participate in the quiz. Check the answer below.

Do’t Forget to check : Do Simple Survey & Earn Free Rs 300 Paytm ,Amazon Vouchers

    Todays Amazon Pedigree Quiz All Answers (13 July 2018)

Question 1: Dogs have different nutritional requirements compared to humans.
Answer: True
Question 2: Which of these is not an ingredient in the Pedigree ‘Chicken, Egg and Rice’ variant?
Answer:  Chocolates
Question 3: Eggs contain protein and essential amino acids. What is the role that these play in a dog’s body?
Answer:  Aids Immunity
Question 4: Which of the following is a breed of dogs?
Answer: Chow Chow
Question 5: Pedigree ‘Chicken, Egg and Rice’ in India is exclusively available on Amazon.in.
Answer:  True

Amazon Lenevo K8 Note Quiz Answer

Q1: What operating system does the Lenovo K8 Note run on?
Answer : Android Nougat 7.1.1

Q2: Which of these is NOT a feature of the Lenovo K8 Note?
Ans: Space Travel

Q3: What is the maximum storage option available in the Lenovo K8 Note?
Ans: 64GB

Q4: Which of these features is NOT available in the dual camera of the K8 Note?
Ans: Teleportation

Q5: The Lenovo K8 Note in India will only be available on Amazon
Ans: True

How to Play

 

Sign in to the Amazon App. In case you are not signed in, you will be directed to a sign in pageThere will be a total of 5 questionsAnswer all the questions correctly to enter the lucky draw

 

Contest Terms and Conditions

 

The Lenovo ‘Quiz Time’ (“Contest”) is brought to you by Lenovo (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller: E-Mobiles. Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using the Amazon.in website or mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in”). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs, these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.

 

ELIGIBILITY

 

You need to fulfil the following eligibility criteria to enter the Contest: (a) You should be an individual legal resident of the Republic of India; (b) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in; (c) You have a billing address within the territory of India; and (d) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest. Our employees, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children and grandchildren), and our affiliates, advisors, advertising/Contest agencies are not eligible to enter the Contest.

 

DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER

 

1. This Contest will commence on 17th August 2017 from 12:00:00 AM (IST) to 11:59:59 PM (IST) (“Contest Period”) 2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”). 3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period. 4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly. 5. A total of 8 (Eight) participants will be selected as winners of the Contest who answer all 5 (Five) questions correctly. 6. The declared winner(s) will be eligible for winning a Lenovo K8 Note device as a prize.

 

MAILING LIST

 

By entering the Contest, you consent to being placed on a mailing list for promotional and other materials for Amazon. You may update or change your email preferences at the email preferences page.

 

OTHER CONTESTS

 

Please note that we may be running similar contests or promotions at the same time as this Contest. By entering this Contest, you will not be eligible to receive any benefit and/ or prize awarded in any other promotion/ contest unless you enter each promotion/ contest separately.

 

PRIZES

 

There are a total of 8 (eight) Prizes that will be given under this Contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 31st August 2017.


Labels: What operating system does the Lenovo K8 Note run on?

Leave A Reply

Your email address will not be published.