App offer Big Billion Day Flipkart offers Flipkart Ping

Flipkart Big Billion Day Game : Play And Win Rs 100 EGV | With Quiz’s Answers

Hello Fellas, You Know From 13th Big Billion Day Starting. So Many Excitement For Loot Sale and Only a Day Far It Is :)

Hope You Planned Something to Buy From This BBD Sale and Added Your Product to Wishlist With too Much Eagerness to Grab It Into Your Bucket. So What If You Get Some More Discount On Product, Woow Thats Awesome Na? So Lets Play The Game & Win Free EGV Worth Rs 100.

image

We’ve Given You All Answer’s Qustion, So Play Fast In Free EGV Is Yours :)

Steps to Participate In BBD Game :

• Download Updated Flipkart App –FlipKart App ]

• You Can See a Banner With Big Billion Game, Click It

• You’ll Be Redirected to Game Page, Scroll Down and Click On “Play The Game”

• Now You Asked to Give answers Of Puzzels, Once You Get Solved You’ll Get Email Along With Rs 100 EGV

Collect Answers From Here, And EGV Is Yours :D

Puzzle Questions With Answers :

1. Shah Rukh Khan played a video game designer in this film.

Drag & Drop the blu-ray version of the movie
Answer : Search ” Ra-One Movie DVD ” in Search Box and drag that product to Big Billion ping box.

2. The God of cricket released his autobiography last year.

Drag & Drop the hardcover version of the Book.
Answer : Search “Playing It My Way ” in Search Box and drag that product to Big Billion ping box.

3. This was slated to be the last album and concert of the King of Pop.

Drag & Drop the audio music CD.
Answer : Search “This is it music that Inspire ” in Search Box and drag that product to Big Billion ping box.

4. Fardeen Khan and John Abraham have been brand ambassadors of this brand.

Drag & Drop the Dark affair deo of this brand.
Answer : Search ” Provogue Dark affair Deodrant spray” in Search Box and drag that product to Big Billion ping box.

5. JK Rowling Wrote this series about an orphan wizard.

Drag & Drop the last book in the hardcover version of the 7 book series.
Answer : Search “Harry Potter and the Deathly Hallows Harry Potter 7 large print” in Search Box and drag that
product to Big Billion ping box.

6. This 2015 Telugu blockbuster is the first part of Telugu director SS Rajmouli’s epic historical series.

Drag & Drop the movie DVD.
Answer : Search ” Bahubali – The Begining” in Search Box and drag that product to Big Billion ping box.

7. This famous board game is believed to have been invented by Charles Darrow in 1903.

Drag & Drop the Indian edition of the Funskool product.
Answer : Search “Funskool Monopoly-Indian Edition Board Game ” in Search Box and drag that product to Big Billion ping box.

8. This hotel heiress launched perfume that has her heiress status in the name.

Drag & Drop the product.
Answer : Search “Paris Hilton Heiress EDP” in Search Box and drag that product to Big Billion ping box.

Terms & Condition :

• This offer is valid from 10th October to 12th October.

• First 10,000 participants each day to correctly answer all the 8 questions will win an EGV worth Rs.100.

• There will be a total of 10,000 winners each day.

Contact Us : Facebook EArticleblog | Message Us Your Queries & We’ll Revert to you at the Soonest, Happy Earning :)

Labels: flipkart big billion day game answers, Flipkart win win competition answers