Promo Codes, Airtel 4G Offer, Free Paytm Cash 2018

(All Answer) Amazon Sennheiser Steps Quiz Contest | Win Sennheiser Headphone

Check Out : (All Answers) Amazon Pay Balance App Quiz Contest || Win Rs-5,000 Amazon Pay Balance

Amazon Sennheiser Quiz Answer of all the three steps has been added. Today Sennheiser quiz has three steps. You have to answer of every question of each steps. We have added the answer of all the three steps- Step into Music, Step into Conversations and Step into Motion. This Sennheiser Steps contest is brought to you by Sennheiser Electronic India Pvt. Ltd.Sennheiser Quiz Contest Answer are based on general science. If you have any doubts then you can check our answer too.

amazon sennheiser quiz contest

Winner will be selected randomly. No matter how fast you give the answer. Only 10 winner will be selected. Give correct answer and stand a chance to win Sennheiser Momentum Wireless Headphones.

Must try (Expiring tomorrow) : Add Money & Get 20% Extra Cashback Upto ₹500 – Amazon (ALL Users)

Step 1 | Step into Music

Q 1. Which of these is NOT a genre of music?

Answer – PINK

Q 2. Which was the first song to be played in outer space?

Answer – Jingle bells

Q 3. In which country was Sennheiser founded in 1945?

Answer– Germany

Step 2| Step Into Conversations

Q 1. What range of frequencies is known to be the normal hearing range for humans?

Answer– 20 Hz to 20 kHz

Q 2. Dots and dashes are used in which method of communication?

Answer – Morse code

Q 3. Sennheiser Momentum In-Ear Wireless headphones support multi-connection of up to 2 devices at once, with 3-way calling capability?

Answer – True

5 Cool Gadgets You Can Buy Under Rs-250 From Amazon India

Step 3 | Step Into Motion

 

Q1. Which famous scientist is associated with the ‘Laws of motion’?

Answer– Isaac Newton

Q2. Which of the following wireless technologies derives its name from a 10th century Viking king?

Answer– Bluetooth

Q3. Which of these is NOT a feature of the Sennheiser 4.50 BTNC wireless headphones?

Answer – Telekinesis

amazon sennheiser quiz contest

How To Play Sennheiser Steps Quiz Contest?

  • Singn In/Sign Up in Amazon App.
  • Now click on the banner of Sennheiser Steps.
  • Now You will see ” CLICK HERE TO START”. Click that
  • Now click on Start and play give answer of every steps.
  • There are 3 steps. Done!!

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.