fbpx

Amazon Pay Quiz | Win Rs 1,000 Pay Balance

Amazon Pay Quiz is live on Amazon App. Answers to all question of Amazon Pay Balance is added. Check and win Rs 1000 Amazon Pay Balance. There are 200 winners to be selected for this quiz. Amazon Pay Balance quiz is only for Amazon App.

 

Table of Contents

How To Play Amazon Pay Quiz ?

  1. First Download Amazon App
  2. Open and Click on Amazon Pay Quiz Banner
  3. Click on Start Play and Give all correct answers
  4. Done!

Todays Amazon Pay Quiz Answer (27 Feb 2018)

Question 1) Amazon Pay balance can also be used to pay for movies, travel tickets, monthly utility bills, recharges and more in a single click on partnering apps & websites.

Answers)  True

Question 2) Amazon Pay can be used to pay on several apps & websites. Which of the following do NOT accept Amazon Pay as a mode of payment?

Answers) Iron Bank Of Braavos

Question 3) Which one of these are NOT a benefit of using Amazon Pay?

Answers) Fits in your Pocket

Question 4) While logging in to make a payment on any of the Amazon Pay partner sites and apps, what login credentials would you use?

Answers) Amazon.in username and Passwordrd

Question 5) The cashback for Amazon Pay offers across partner apps & websites is received in the form of ?

Answers)  Amazon Pay Balance

 

Todays Amazon Pay Quiz Answer (30 Jan 2017)

Question 1) When you pay for Cash on Delivery orders, you can load leftover change or additional cash into your Amazon Pay Balance. What is the minimum amount you can load?

Answers) No minimum amount

Question 2)

Which of these is NOT a benefit of loading cash into your Amazon Pay balance at your doorstep?

 

Answers) super human strength

Question 3)

.While loading cash at your doorstep, the delivery agent will request you to confirm the transaction details on their screen. What would you need to do to confirm?

 

Answers) check amount on Screen and sign

Question4) 

Which of the following can you NOT pay for using your Amazon Pay balance?

 

Answers) sea facing apartment on mars

Question 5)

For prepaid mobile recharges on Amazon.in with Amazon Pay balance, currently you get __% cashback on recharge value

Answers) 50 %


Amazon Pay Balance Quiz Answers (old)

Question 1) Amazon Pay can be used to book movie tickets on many popular websites like BookMyShow, Ticketnew and Justickets

Answers) True

Amazon Pay Quiz

Question 2) Which one of these are NOT a benefit of using Amazon Pay while paying on partner sites and apps?

Answers)Time travel

Amazon Pay Quiz

Question 3) Cashback for Amazon Pay offers across partner sites and apps is received in the form of ?

Answers)  Amazon pay balance

Amazon Pay Quiz

 

Question 4) Which of these websites/apps do NOT accept Amazon Pay as a mode of payment for food orders?

Answers) Your mom kitchen

Amazon Pay Quiz

 

Question 5)  While logging in to make a payment on any of the Amazon Pay partner sites and apps, what login credentials would you use?

Answers)  Amazon login password

Amazon Pay Quiz

Prizes For Amazon Pay Quiz

There are 300 winners to be selected for this Quiz. This is basically to promote Amazon Pay Service. It is launched by Amazon and there is no need to download any wallet app. Each winner will be rewarded with Rs 1,000.

 


Labels: amazon pay quiz, amazon pay balance can be used

Leave A Reply

Your email address will not be published.