(All Answers) Amazon Subscribe & Save Quiz Answers

We are back with Amazon subscribe & save quiz answers. In this quiz you have to answer five questions and there will be forty winners who will get Rs.5000 Amazon pay balance. So without wasting just enjoy Todays amazon Quiz answers .

Amazon Subscribe & Save Quiz Answers
Amazon Subscribe & Save Quiz Answers

How to Play Amazon Subscribe & Save Quiz Contest?

  1. First Download Amazon App.
  2. Open it and click on the Amazon Subscribe & Save Quiz Banner.
  3. Now Click on Start to play the quiz.
  4. See the answer from below.
  5. To win the contest, give all correct answers..

Amazon Subscribe & Save Quiz Answers(22 March)

Ques1- Using Subscribe & Save, you can set up regular scheduled deliveries and earn additional savings on your daily essentials.

Answer: True

Ques2-Which of the following is NOT a benefit of using Subscribe & Save?

Answer: Time Travel

Ques3-Currently, on paying for subscriptions using Amazon Pay balance, which of these is a benefit you can avail?

Answer: Extra 5% off each subscription

Ques4- Subscribe & Save’s monthly subscription box offers curated products for your everyday personal & household needs. What is this subscription box called?

Answer: Handpicked Subscription Box

Ques5- What is the current ‘Fest’ running on Subscribe & Save, which gives you minimum 25% off called?

Answer:  Subscription Fest


Amazon Subscribe & Save Quiz Answers

Quiz 1) You Can set up regularly scheduled deliveries and earn savings on you daily essentials This Amazon.in offering is called “Subscribe & ____ ” Fill in the blanks.

Answer) Save

Quiz 2) Which of the following products cannot be subscribed on Amazon?

Answer) Invisibility Clock

Quiz 3) Which of the Following is not benefit is Subscribe & Save?

Answer) Time Travel

Quiz 4) Which is Subscribe & Save’s Curated monthly subscription box called?

Answer) Handpicked Subscription Box

Quiz 5) What a the current Fest running on Subscribe & Save, Which give you minimum 25 off subscriptions called?

Answer) Subscription Fest

DETAILS OF THE amazon CONTEST AND HOW TO ENTER:

  1. This Contest will commence on 4th December from 12:00:01 a.m. (IST) to 5th December 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 40 (Forty) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 40 (Forty) participants will be selected as winners of the Contest.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning Amazon Gift Card worth Rs. 5000/- each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

Leave A Reply

Your email address will not be published.